תפוח פריך עם ציפוי גרנולה
תפוח פריך עם ציפוי גרנולה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר מגורען, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה, עוגת תפוחים עם ציפוי גרנולה וניל, ו תפוח פריך עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת אפייה 3 ליטר רדודה. במעבד מזון, דופק 1 כוס הקמח עם הסוכר החום, אבקת אפייה ומלח. דופק בחמאה. דופק בגרנולה.
בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים עם סוכר מגורען, מיץ לימון, קינמון, אגוז מוסקט ואת שאר 2 כפות קמח, ולאחר מכן להפיץ בתבנית האפייה.
מפזרים על ציפוי ואופים במשך 1 שעה, או עד ציפוי זהוב המילוי מבעבע.
בואו מגניב במשך 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.
הפוך קדימה: לאחסן לילה בטמפרטורת החדר. לחמם לפני ההגשה.