תפוח פריך עם קרם בורבון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 576 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פקאן, קמח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די גרוע. נסו בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון, תפוח פריך עם קרם בורבון, ו גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
1
חמאה תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' תבשיל. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המילוי יחד וזורקים למעייל את כל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים בתבנית אפייה מוכנה.
1
במעבד מזון לשלב את הקמח, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה גדולה. דופק להתמזג. דופק בחמאה עד שהתערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את הפקאן ואת הדופק 1 או 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים מעל מילוי.
4
אופים פריך במשך 45 עד 50 דקות. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
1
קערה בגודל בינוני, להכות את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות. בעוד להכות, להוסיף את הסוכר ואת בורבון להכות עד פסגות רכות טופס. מנה מעל מנות של תפוח פריך.