תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 434 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תפוחי אדמה russet, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לזרוק את תפוחי האדמה בקערה עם שמן, מלח ופלפל עד מצופה לחלוטין.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד מזלג מכרז, כ 45 דקות.
בינתיים, להביא סיר קטן של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. ממלאים קערה בינונית במי קרח.
שים את העירית במים הרותחים ומבשלים עד ירוק בהיר, כ -30 שניות. מיד, לצלול לתוך מי הקרח כדי להגדיר את הצבע. לסחוט את כל המים מתוך עירית ולתת להם מכה קשה. מכניסים לבלנדר עם שמנת חמוצה. דופק עד שיש לך רוטב ירוק חלק ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. (או, דק לחתוך את עירית ומערבבים לתוך שמנת חמוצה, מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.)
חותכים את תפוחי האדמה לאורך ולאחר מכן על פני. לצבוט ולחץ על הצדדים כדי לפתוח את תפוחי האדמה. מחלקים את החמאה בין תפוחי האדמה ומגישים עם שמנת חמוצה.
מקשטים עם בייקון מתפורר אם תרצה.