קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים

תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 245 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . אם יש לכם טימין טרי, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בטטה אפויה בתוספת נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות פר'. משפשפים את תפוחי האדמה בשמן ומתבלים בנדיבות במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפיות טימין טרי קצוץ2 כפיות טימין טרי קצוץ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד מבפנים ופריכים מבחוץ, כשעה ו-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
תן לעמוד 5 דקות.
4
בינתיים, מחממים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים עד לריכוך, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את השום והתימין ומבשלים עד לריח, דקה. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
חותכים לאורך, פותחים את מרכז כל תפוח אדמה, ועוצרים בערך 1 סנטימטר מכל קצה. גרפו את החלק הפנימי לתוך קערה גדולה, תוך שמירה על קליפה של 1/4 אינץ' של תפוח אדמה ליד העור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים לתפוח האדמה את תערובת הכרישה, גבינת השמנת והחלב ומועכים היטב בעזרת מזלג עד לאיחוד אך מעט שמנמן. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה. מחזירים את המלית לקליפות תפוחי האדמה, כ-1/2 כוס מילוי לכל תפוח אדמה ומניחים בחזרה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים עד שהם מתחממים והחלק העליון מזהיב קלות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מקשטים בתוספת פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר