תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 245 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . אם יש לכם טימין טרי, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בטטה אפויה בתוספת נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות פר'. משפשפים את תפוחי האדמה בשמן ומתבלים בנדיבות במלח כשר.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד מבפנים ופריכים מבחוץ, כשעה ו-15 דקות.
בינתיים, מחממים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים עד לריכוך, כ-6 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום והתימין ומבשלים עד לריח, דקה. מצננים מעט.
חותכים לאורך, פותחים את מרכז כל תפוח אדמה, ועוצרים בערך 1 סנטימטר מכל קצה. גרפו את החלק הפנימי לתוך קערה גדולה, תוך שמירה על קליפה של 1/4 אינץ' של תפוח אדמה ליד העור.
מוסיפים לתפוח האדמה את תערובת הכרישה, גבינת השמנת והחלב ומועכים היטב בעזרת מזלג עד לאיחוד אך מעט שמנמן. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה. מחזירים את המלית לקליפות תפוחי האדמה, כ-1/2 כוס מילוי לכל תפוח אדמה ומניחים בחזרה על תבנית האפייה.
אופים עד שהם מתחממים והחלק העליון מזהיב קלות, 20 עד 25 דקות.