קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס)

תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס)
תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס) נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת פפריקה, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צ'יפס ביתי עם איולי עגבניות קלויים, בראוות פטטות קלות עם איולי שום, ו תפוחי אדמה עזים (פטאטאס בראוואס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין יציבים, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים, מניחים להתקרר וחותכים כל תפוח אדמה לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברישים את העגבניות בחלק מהשמן ומתבלים במלח ופלפל. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מניחים את העגבניות על הגריל וצולים עד שהם חרוכים מכל הצדדים ורכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מוציאים מהגריל כשהוא חרוך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מניחים את העגבניות, המיונז, השום, הפפריקה והצ ' יפוטלה במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה, מתבלים במלח ופלפל. יכול להתבצע 1 יום מראש בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפלשמן פלפל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מברישים את פרוסות תפוחי האדמה משני הצדדים במעט מהשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים על הגריל עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים, כ -2 דקות לכל צד. מעבירים בזהירות את תפוחי האדמה לפלטה ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מגישים את האיולי שטפטף מעל תפוחי האדמה או בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
איוליאיולי