תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס)
תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס) נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת פפריקה, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צ'יפס ביתי עם איולי עגבניות קלויים, בראוות פטטות קלות עם איולי שום, ו תפוחי אדמה עזים (פטאטאס בראוואס) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין יציבים, בערך 12 עד 15 דקות.
מסננים, מניחים להתקרר וחותכים כל תפוח אדמה לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מברישים את העגבניות בחלק מהשמן ומתבלים במלח ופלפל. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מניחים את העגבניות על הגריל וצולים עד שהם חרוכים מכל הצדדים ורכים, כ -10 דקות.
מוציאים מהגריל כשהוא חרוך.
מניחים את העגבניות, המיונז, השום, הפפריקה והצ ' יפוטלה במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה, מתבלים במלח ופלפל. יכול להתבצע 1 יום מראש בקירור.
מברישים את פרוסות תפוחי האדמה משני הצדדים במעט מהשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים על הגריל עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים, כ -2 דקות לכל צד. מעבירים בזהירות את תפוחי האדמה לפלטה ומקשטים בפטרוזיליה.
מגישים את האיולי שטפטף מעל תפוחי האדמה או בצד.