תפוחי אדמה בגריל עם לשפשף תפוח אדמה מלוח
תפוחי אדמה בגריל עם לשפשף תפוח אדמה מתובל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 120 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך מלח ים, אבקת בצל, לשפשף spud מלוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 197 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קציצות הודו רוזמרין מתובל עם תפוחי אדמה אצבעונית וקישואים, עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling, ו תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט טרגון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בצנצנת זכוכית, סוגרים את המכסה ומנערים כדי להתמזג. אחסן בטמפרטורת החדר.הכן אש בינונית-חמה בגריל שלך.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה, טפטוף עם שמן זית ומפזרים 1 כף של לשפשף. זרוק למעיל.
מניחים את תפוחי האדמה על מתלה הגריל או בסל גריל ישירות על החום ולסגור את מכסה הגריל. לאחר 3 עד 4 דקות, לפתוח את המכסה ולזרוק את תפוחי האדמה או להפוך את הסל. סגור את המכסה שוב וחזור על התהליך במשך 12 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.