תפוחי אדמה, בייקון, מרק תירס
תפוחי אדמה, בייקון, מרק תירס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סלרי, גזר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . וזה די טוב. נסו מרק תפוחי אדמה, תירס ובייקון, בייקון-תפוחי אדמה מרק תירס, ו מרק תירס ובייקון תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את חתיכות הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד השומן שניתנו, והבייקון הוא פריך, על 8 דקות.
תסיר את הבייקון, ותשאיר את השמן במחבת. מערבבים את הגזר, סלרי, עלה דפנה לתוך שומן בייקון; לבשל במשך 5 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית נמוכה.
לטאטא בקמח, ומבשלים 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. לאט לאט להקציף את החלב, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאחר רותח, לבשל במשך 5 דקות, לטאטא לעתים קרובות.
מוסיפים את הבייקון, ירקות מבושלים, תפוחי אדמה ותירס. חזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים, על 20 דקות יותר. השתמש בחלב נוסף לפי הצורך כדי להשיג את העקביות הרצויה.
מקשטים עם פפריקה כדי לשרת.