עוגת אפרסק גאורגיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קצת אפרסק ג'ורג'יה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. גשו לסופר וקנו עוגה, קצפת, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת אפרסק גאורגיה, עוגת אפרסק ג'ורג'יה, ו סופלה אפרסק ג'ורג'יה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת פודינג על פי הוראות החבילה, באמצעות 2 כוסות חלב. כיסוי וצינה 5 דקות.
לזרוק אפרסקים פרוסים עם סוכר מגורען.
חותכים עוגה פאונד לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים חצי פרוסות עוגה על החלק התחתון של צלחת זעירה או קערה עמוקה; לטפטף באופן שווה עם חצי בורבון. כפית חצי תערובת אפרסק באופן שווה על פרוסות עוגה.
מורחים חצי פודינג על אפרסקים. חזור עם פרוסות עוגה שנותרו, בורבון, תערובת אפרסק, ופודינג. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מקציפים שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים קצפת על קצת; מפזרים שקדים.