תפוחי אדמה בירה
תפוחי אדמה בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 5072 קלוריות, 188 גרם חלבון ו 303 גרם שומן. . אם יש לכם פלפל לימון, פלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Super Spuds, ספידי Spuds, ו תפוחי אדמה חוטאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
בשורה התחתונה של 9x13 אינץ רדיד צלייה מחבת עם חצי חמאה, שום, פלפל לימון, תערובת תבלינים מתובל ללא מלח.
מניחים חצי מתפוחי האדמה, פלפל ירוק, פלפל צהוב, פלפל כתום ובצל במחבת הצלייה ומכסים עם שאר החמאה, שום, פלפל לימון ותערובת תיבול.
מערבבים את תפוחי האדמה הנותרים, פלפל ירוק, פלפל צהוב, פלפל כתום ובצל.
יוצקים את הבירה עד שהוא מגיע ממש מתחת לשכבה העליונה של ירקות.
מכסים את המחבת בנייר כסף, מניחים מחבת על הסורג, ומבשלים 1/2 שעות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
הסר מחבת מן הגריל, לכסות עם גבינה מגורסת, ולתת לעמוד עד הגבינה נמסה.