תפוחי אדמה וירקות עשב
את המתכון ניתן להכין תפוחי אדמה וירקות עשבי תיבול תוך כ-25 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 186 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פלפל, עשב מלוח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל עשב לירקות, עוף וירקות עשב, ו עוף וירקות עשב.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהם רכים.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לקוביות.
במחבת גדולה הקפיצו תפוחי אדמה וקישואים בשמן למשך 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מפזרים תערובת מרק ופלפל. מבשלים עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות; לבשל 1 דקה יותר.