גבינת אגוז עוף עטופה בבייקון
גבינת אגוז עוף עטופה בבייקון היא מנה עיקרית המגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וקטוגני יש 726 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש בייקון, גבינה, חזה עוף, חצאי אגוז. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף ממולא גבינה עטוף בייקון, עוף עטוף בייקון עם גבינה כחולה ופקאן, ו עוף ממולא גבינת שמנת עטוף בייקון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
קילו פרוסות עוף עד שהן אחידות בעובי ועובי של כ-1/4 אינץ'.
מורחים גבינה כחולה ואגוזי מלך על כל נתח עוף.
מגלגלים חזה עוף על מילוי.
מניחים 2 פרוסות בייקון זו לצד זו על משטח עבודה.
מניחים כל גליל עוף בקצה אחד של פרוסות בייקון ומגלגלים בייקון סביב עוף; מאובטח בעזרת קיסמים. חזור על הפעולה עם יתרת לחמניות העוף והבייקון.
מחממים מחבת לחום בינוני-גבוה ומבשלים לחמניות עוף עטופות בייקון במחבת החמה עד שהבייקון שחום ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים לחמניות עוף לתנור שחומם מראש; אופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, 25 עד 35 דקות.