תפוחי אדמה ופובלנו גראטן
תפוחי אדמה ופובלנו גראטן נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. לכו לחנות ותביאו גבינת מונטריי, מלח, צ'ילי פובלנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תפוחי אדמה מוקרמים Poblano, Poblano, תפוחי אדמה, תירס מוקרם, ו כרובית, Poblano ו בשר חזיר Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לרסס כוס 9 1/2 אינץ', צלחת פשטידה עמוקה עם תרסיס בישול nonstick. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב את רצועות poblano ותירס.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חצי וחצי ואת הקרמה.
מסדרים 1/2 של כדורי תפוחי אדמה, חופפים מעט, בצלחת העוגה מוכנה.
מפזרים 1/2 של תערובת תירס poblano על גבי, העונה עם מלח ופלפל, ומעל עם 1/3 של הגבינה. חזור על השכבות, מסתיים עם הגבינה.
יוצקים את תערובת הקרם על תפוחי האדמה.
מניחים את צלחת העוגה על תבנית אפייה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף.
הסירו את נייר הכסף והמשיכו לאפות עד שתפוחי האדמה יהיו רכים והגבינה תהיה בצבע חום זהוב, בערך 30 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה של קוק: עבור פילינג קל, לצרף את poblanos החרוך בחוזקה בשקית ניילון.