תפוחי אדמה וקותלי חזיר עם ביצים מטוגנות
תפוחי אדמה וחשיש בייקון עם ביצים מטוגנות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך פלפל, בצל, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ביצים מטוגנות וחשיש בייקון בטטה, פסטרמה ותפוחי אדמה עם ביצים מטוגנות, ו כרובית & חשיש בטטה עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ ' או מחבת סאוט, לבשל בייקון על חום בינוני על 5 דקות או עד פריך.
הסר בייקון ממחבת; מניחים על מגבות נייר לניקוז. תניח בצד.
כדי לטפטף במחבת, להוסיף תפוחי אדמה, בצל ופלפלים; לבשל על 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם מכרז בצל ופלפלים שחמו.
מפזרים תערובת תפוחי אדמה עם מלח ופלפל. להחזיר בייקון למחבת. מערבבים טימין ופטרוזיליה.
כדי לטגן ביצים, מחממים מחבת 10 אינץ ' או מחבת חתוכה על חום בינוני.
הוסף שמן למחבת. לפצח ביצים למחבת; לכסות עם מכסה או צלחת. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד חלמונים ביצה הם המשרד.
מוסיפים ביצים מטוגנות לחשיש.