תפוחי אדמה חדשים בגריל עם לימון, שום ורוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה חדשים בגריל עם לימון, שום, רוזמרין. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך גבעולים רוזמרין, תפוחי אדמה חדשים, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. נסו לימון רוזמרין-עוף שום ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה מתוקים בגריל Hasselback עם רוזמרין ושום, ו דבש בגריל, תפוחי אדמה עם לימון ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לשטוף ולחתוך את תפוחי האדמה לתוך פלחי רבעון. מיץ לימונים עם סכין חדה לקלף את הדגש הלבן.
חותכים קליפה לרצועות 1/4 אינץ'.
מערבבים את קליפת הלימון, חצי מהמיץ, שום קלוי, רוזמרין ושמן במחבת צלייה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים היטב, ומשרים בין לילה.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת בהזמנת לימון ושום. גריל את תפוחי האדמה על 2 הצדדים לחתוך, רק כדי לסמן מעט.
באמצעות אותו מחבת צלייה, מניחים את תפוחי האדמה, קליפות לימון, ושום בחזרה במחבת וצולים במשך 12 עד 15 דקות, רועד וזורק את המחבת כל 5 דקות.
מתבלים במלח ופלפל, וטפטוף נותר מיץ לימון אם תרצה בכך.