תפוחי אדמה חדשים, בצל אביב & מונטגומרי צ'דר קיש לוקח על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 181 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך קמח, ביצים, צ'דר מונטגומרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קיש צ'דר בצל, בצל דביק וקיש צ'דר, ו קייל בצל קיש עם גבינת צ'דר-אורז.
מוסיף את החמאה ולשפשף עד שהוא דומה פירורי לחם. מערבבים את הסוכר הדובדבן, חלמון ביצה ו 3 כפות מים קרים, ולאחר מכן להביא במהירות יחד כדי ליצור בצק מוצק. לעטוף היטב בסרט נצמד ולאפשר לנוח במשך 20 דקות במקרר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות קו פח עמוק 23cm טארט. מכסים בקלף אפייה וממלאים בשעועית אפייה. מבשלים 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית ומבשלים 5-10 דקות יותר עד המקרה טארט הוא חיוור וחולי במרקם (ראה p14 עבור טיפים על ביצוע ואפייה).
קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, בורדו, ושמפניה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות את קנדוני מוסקטו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.