תפוחי אדמה חדשים עם חמאת בצל בגריל
תפוחי אדמה חדשים עם חמאת בצל בגריל נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 347 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה בצל בגריל, תפוחי אדמה בצל בגריל, ו רוזמרין בגריל-תפוחי אדמה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פחם או גז לגובה.
שים את תפוחי האדמה בסיר של 2 ליטר.
הוסף מספיק מים לכיסוי תפוחי האדמה בגודל 2 אינץ ' ומספיק מלח כדי שהמים יטעמו כמו מי ים.
מוסיפים את השום ועלי הדפנה.
הביאו את תפוחי האדמה לרתיחה ואז בישלו על רתיחה עדינה עד שהם בודקים מכרז כשהם ננעצים במזלג דק, 15 עד 20 דקות, אם כי זה תלוי בגודל ובגיל תפוחי האדמה.
מסננים את תכולת הסיר למסננת המונחת מעל קערה כבדה וממלאים את הקערה במים החמים רק כדי לחמם אותה. זורקים את המים, משליכים את תפוחי האדמה בקערה ומכסים היטב את הקערה בניילון כדי לשמור על חום תפוחי האדמה.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, זורקים את הבצל עם מעט שמן קנולה ומלח ופלפל וצולים על אש בינונית-גבוהה עד שהם חרוכים ורכים. על אותו גריל, מחממים מחבת ברזל יצוק.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא משחימה.
מסירים מהאש, מוסיפים את הרוזמרין ונותנים למחבת שייק; החמאה תקצף. כשהוא מפסיק לרחוש, מוסיפים את הבצלים לחמאה ומבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים מאוד והחמאה קיבלה טעם אוניוני בולט.
הסר את ענפי הרוזמרין שהוצאו.
יוצקים את תערובת החמאה והבצל על תפוחי האדמה המבושלים החמים ומגישים מיד.