תפוחי אדמה חדשים, פסטו ארטישוק רוקט
תפוחי אדמה חדשים, פסטו ארטישוק ורוקט יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 897 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מכירה e פפה, פסטו ארטישוק, שמן זית כתית מעולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארטישוק ירושלמי, כתום ורוקט, עוף, פסטו ורוקט, ו Pesto גבינת רוקט ועז.
הוראות
מרכיב עבור 1: 3 תפוחי אדמה חדשים קלויים
רוטב: ארטישוק פסטו (או פשוט לערבב 4/5 שמן ארטישוק עם 2 ק " ג של שמן זית כתית מעולה) מלח ופלפל
איך לצלות את תפוחי האדמה:מחממים התנור ל 180c / גז
מחממים מחבת צלייה כבדה על הכיריים על חום עדין ומוסיפים מספיק שמן זית כדי לכסות את בסיס המחבת.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים עם מלח סלעים. מטגנים בעדינות, ערבוב, עד תפוחי האדמה הם בצבע קל-כ 10 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 25 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך וצבעוניות יפה.------------------- Patate, pesto di carciofi e rucola
Ingredenti per 1: 3 arrosto patate novelle
Condimento:Pesto di carciofi (oppure frullate 4/5 carciofini sott ' olivo con 2 cucchiai di Olio extra vergine) Sale e pepe
Olio תוספת vergine di oliva
בואו arrostire le patate: Preriscaldare Forno A 180 C / gas
Scaldare una padella a fiamma bassa e aggiungete abbastanza olio d ' oliva per coprire il fondo della pentola. Aggiungere le patate e condite con sale grosso. סופריגר, מסקולנדו, פינץ', לה פאטה סונו לגרמנטה דוראטה, בערך 10 מינוטי. Trasferire la teglia in forno e cuocete per 25 minuti, finch le patate saranno cotte e ben dorate.