תפוחי אדמה חדשים קלויים בלסמי
תפוחי אדמה חדשים קלויים בלסמי נטול גלוטן,, שלם 30, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 137 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. נסו תפוחי אדמה אדומים קלויים בלסמיים, תפוחי אדמה אדומים קלויים בלסמיים, ו בצל צלוי בלסמי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 5 מרכיבים ראשונים בקערה גדולה או בשקית ניילון גדולה עם רוכסן; הוסף תפוחי אדמה.
מזלפים 2 כפות. חומץ בלסמי, ומערבבים או מנערים היטב לציפוי. מסדרים תפוחי אדמה בתבנית ג ' לי-רול מרופדת בנייר אלומיניום המצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 450 למשך 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים, תוך ערבוב פעם אחת.
טפטוף עם הנותרים 1 כף. חומץ, ולזרוק היטב.
*1/4 כפית. טימין מיובש עשוי להיות מוחלף בטימין טרי.