תפוחי אדמה חריפים קלויים אדומים
תפוחי אדמה חריפים קלויים אדומים יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. אם יש לך פלפל סדוק, בליס תפוחי אדמה, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים חריפים, תפוחי אדמה עם חרדל קלוי, ו תפוחי אדמה מתובלים קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לשים מגש גיליון בתנור כדי להתחמם.
לזרוק את תפוחי האדמה בקערה גדולה עם שמן זית, שום, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל וכמון.
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה על מגש גיליון חצי חם. צלוי עד רך משחימים יפה, כ -35 דקות .
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומחזירים אותם לקערה.
מוסיפים את החומץ, פטרוזיליה, כוסברה, עירית, מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק היטב לשלב מרכיבים באופן שווה.
מגישים לצד עוף צלוי, אם תרצה.