תפוחי אדמה מבושלים
תפוחי אדמה עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו עגבניות חלזונות, הכרוב המתובל של עדנה מיי, ו פירות אסקלופ וגלידה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות עבות 1/8 אינץ'; מניחים בקערה של מים מומלחים קלות. תניח בצד.
ממלאים תנור הולנדי בינוני רבע מלא מים; מביאים לרתיחה.
מסננים תפוחי אדמה; מוסיפים מים רותחים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 20 דקות או עד מכרז; לנקז היטב ולהניח בצד.
ממיסים 1/4 כוס בתוספת 1 כף חמאה בסיר בינוני; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מוסיפים מלח ופלפל; מערבבים היטב.
שכבות חלופיות של רוטב לבן, תפוחי אדמה, גבינה ופטרוזיליה בתבשיל 2 1/2 ליטר משומן, החל וכלה ברוטב.
מפזרים למעלה עם פירורי לחם ונקודה עם 2 כפות חמאה. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.