קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה מוקרמים של השף ג'ון

תפוחי אדמה מוקרמים של השף ג'ון
תפוח האדמה הכמהין של השף ג'ון מוקרם נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם sottocenere, שום, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מוקרם תפוחי אדמה Truffled, מחית תפוחי אדמה קצוץ, ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1/3 חמאה עם שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בתערובת החמאה-שמן החמה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה על הקצוות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב 2 כפיות חמאה מרוכך עם שום בקערה קטנה; חמאה 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים 1/3 את תפוחי האדמה לתחתית של צלחת אפייה מוכנה בשכבה; העונה עם מלח, פלפל שחור, 1/2 עלי טימין, ו 1/2 פטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים כמעט חצי גבינת sottocenere על תפוחי אדמה, שמירה על 3 כפות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
שכבה הבאה 1/3 תפוחי אדמה על גבי גבינה, העונה עם מלח ופלפל שחור, הנותרים 1/2 עלי טימין, 1/2 הגבינה הנותרים, פטריות שנותרו, ואת השכבה האחרונה של תפוחי אדמה. תפוחי אדמה העונה עם יותר מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
יוצקים ציר עוף ושמנת מעל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מפזרים יותר מלח ופלפל שחור ומורות 3 כפות של גבינת sottocenere. מכסה צלחת באופן רופף עם רדיד אלומיניום; אוהל קצת כדי שלא לגעת בתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מבעבעים, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר רדיד ומבשל עד העליון הוא השחמה, על 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
תן מגניב מעט לפני ההגשה.