תפוחי אדמה מושלם בגראטין
Perfect Potatoes au Gratin הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 16 מנות. בתוספת זו יש 385 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 23 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אם יש לכם פלפל, צ'דר חד, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחי אדמה מוצלחים , פרפקט תפוחי אדמה בגראטין , ו- Perfect Potatoes au Gratin .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F. מחמאה תבנית אפייה גדולה עם החמאה.
פורסים את תפוחי האדמה למקלות ואז חותכים את המקלות לקוביות.
מערבבים את השמנת והחלב בקערה.
מוסיפים את הקמח, המלח ומעט פלפל.
מקציפים היטב יחד כך שהקמח נטמע בתערובת החלב/שמנת.
הוסיפו את קוביות תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה ויוצקים את התערובת הקרמית מלמעלה.
מכסים את הכלי בנייר כסף ואופים 20 עד 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15 עד 20 דקות. רגע לפני ההגשה מפזרים את הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 3 עד 5 דקות.
מפזרים על הבצל הירוק ומגישים אותו חם. קרמי, חולמני ואלוהי.