תפוחי אדמה מחבת עשבי שום
תפוחי אדמה מחבת עשבי שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. . אם יש לכם שמן זית, טימין, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שום ועשב מחבת עוף, עוף מחבת ברוטב חמאת שום עשבי תיבול, ו תפוחי אדמה מחבת עם תבלינים משחירים Cajun ורוטב חמאה-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה ומחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית המחבת בשכבה אחת. מבשלים בלי לערבב במשך 5 דקות, או עד תפוחי האדמה החלו חום על הקרקעית.
מפזרים פרוסות תפוחי אדמה עם רוזמרין, טימין, אורגנו, פטרוזיליה, ופפריקה. הפעל את תפוחי האדמה, ולהמשיך לבשל 5 דקות, או עד מכרז. כבה את החום, ומפזר את השום ואת קאיין על תפוחי האדמה. לזרוק קלות במשך כ 1 דקה, עד השום התרכך.