פירה שום שמנמן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, חזרת, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מושלם עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה צ'אנקי, פירה צ'אנקי, ו תפוחי אדמה שמנמנים עם גבינה, שום ופסטו.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה ושיני שום בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בסיר קטן, מחממים חמאה ושמנת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים תפוחי אדמה ושום; לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את תערובת החזרת, המלח, הפלפל והחמאה; מועכים כדי להגיע לעקביות הרצויה.