תפוחי אדמה מטוגנים צרפתיים
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם מים חמים, סוכר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה "מטוגנים" קלויים (דל שומן), בקר מוקפץ עם תפוחי אדמה מטוגנים בתנור, ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, ממיסים את הסוכר במים חמים. משרים תפוחי אדמה בתערובת מים במשך 15 דקות.
הסר מהמים, יבש ביסודיות על מגבות נייר.
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד הזהב, 5 עד 6 דקות. ניקוז על מגבות נייר. מתבלים במלח לפי הטעם.