תפוחי אדמה ממש טובים מסולסלים
תפוחי אדמה ממש טובים מסולסלים נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פתיתי בצל מיובשים, גרגירי מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור פסחא. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות F).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את מרק גבינת צ ' דר, חצי וחצי, גבינת שמנת, פתיתי בצל, אבקת שום, אבקת חרדל, גרגרי בויון עוף, מלח ופלפל. זה יהיה מעט גבשושי.
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ', ושכבה 1/3 של פרוסות תפוחי האדמה על הקרקעית, כך שהם חופפים מעט.
מפזרים חצי שום וסלרי על שכבה זו. חזור על שכבות המסתיימות בתפוחי אדמה למעלה.
יוצקים את תערובת מרק הגבינה באופן שווה על כל המנה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש.
מוציאים מהתנור ומפזרים גבינות צ ' דר ופרמזן מלמעלה. חזור לתנור חשוף, ואפה במשך 20 דקות נוספות, או עד סכין חמאה יכול בקלות להיות מוכנס לתוך תפוחי האדמה.