תפוחי אדמה מסולסלים Dijon
תפוחי אדמה מסולסלים Dijon הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 113 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חרדל דיז'ון, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים Dijon, קל דיז'ון תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק כרישה פרוסה בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
מערבבים חלב ו 5 מרכיבים הבאים, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים לתערובת מרק, ערבוב טוב. מבשלים 3 דקות או עד תערובת מעובה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
שכבה של חצי תפוח אדמה ב 1 1/2 ליטר סגלגל מוקרם או אפייה צלחת מצופה ספריי בישול; לשפוך חצי תערובת כרישה על תפוחי אדמה. חזור על שכבות עם שאריות תערובת תפוחי אדמה וכרישה. מכסים ואופים ב 350 במשך 55 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך משחימים קלות.