תפוחי אדמה מסולסלים עם חזיר עבור 2
תפוחי אדמה מסולסלים עם חזיר ל -2 עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. אם יש לכם גבינת צ'דר, תיבול קייג' ון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזיר ותפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר.
הוראות
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל ותיבול הקג ' ון לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה חלב, שרי ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינה.
מניחים מחצית מפרוסות תפוחי האדמה ב -1 קו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכב עם החזיר, הבצל וחצי מהרוטב הלבן. חזור על שכבות.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 50-60 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.