תפוחי אדמה מרוסקים פטרוזיליה
תפוחי אדמה מרוסקים פטרוזיליה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה עלה מסולסל, שום, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו תפוחי אדמה מרוסקים פטרוזיליה, פטרוזיליה ניפצה תפוחי אדמה חדשים, ו תפוחי אדמה מרוסקים W / גבינת עיזים ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3-סיר ליטר, במקום תפוחי אדמה ושום; להוסיף מספיק מים כדי לכסות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מסננים תפוחי אדמה, שומר נוזל בישול.
בסיר, מחית תפוחי אדמה, שום, פטרוזיליה, מלח ופלפל עם מחית תפוחי אדמה רק עד לאמפי. בהדרגה להוסיף על 1/4 כוס בישול נוזלי, מועך עד בשילוב אבל עדיין גבשושי. מערבבים שמנת חמוצה.