תפוחי אדמה מתובלים (Aloo Bhaji)
תפוחי אדמה מתובלים (אלה Bhaji) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך שמן canolan, תפוחי אדמה יוקון זהב, צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עבור Jeeran Aloo (תפוחי אדמה מתובלים הודי), כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה., ו Poori Bhaji-Aloo Puri.
הוראות
במחבת בינונית, מחממים את השמן.
מוסיפים את הפאנץ ' פורון, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד התבלינים crackle, על 20 שניות.
מוסיף את צ ' ילי מיובש ומבשל, רועד את המחבת, במשך 20 שניות יותר.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב, רק עד השחמה קלה כתמים, על 5 דקות.
מוסיפים את הכורכום ומתבלים במלח. מכסים בחוזקה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך ושחמה קלות, כ 15 דקות יותר.