קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם זנגביל ודבש

תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם זנגביל ודבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ג'ינג'ר ודבש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם זנגביל, שמן אגוז, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש, תפוחי אדמה מתוקים ג'ינג'ר אפוי, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש עם דבש-מטבל קינמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי אדמה מתוקים, דבש, זנגביל, שמן אגוז, הל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שמן אגוזיםשמן אגוזים
הלהל
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
העברה למחבת ברזל יצוק גדול.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש. מערבבים את תפוחי האדמה כדי לחשוף את החלקים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
אופים עוד 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז ו caramelized מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור