תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם זנגביל ודבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם ג'ינג'ר ודבש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם זנגביל, שמן אגוז, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש, תפוחי אדמה מתוקים ג'ינג'ר אפוי, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש עם דבש-מטבל קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי אדמה מתוקים, דבש, זנגביל, שמן אגוז, הל ופלפל.
העברה למחבת ברזל יצוק גדול.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש. מערבבים את תפוחי האדמה כדי לחשוף את החלקים מתחתית המחבת.
אופים עוד 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז ו caramelized מבחוץ.