תפוחי אדמה מתוקים בגריל Hasselback עם רוזמרין ושום
בגריל Hasselback בטטות עם רוזמרין ושום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 5792 אוהדים. אם יש לכם שום, סוג של אש: שני אזורים עקיף, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו רוזמרי הסלבק תפוחי אדמה, תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, ו תפוחי אדמה חדשים בגריל עם לימון, שום ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב יחד שום, רוזמרין, ו 1 כפית שמן זית. תניח בצד.
חותכים פרוסה דקה של כל תפוח אדמה לאורכו כדי ליצור בסיס אפילו עבור תפוחי אדמה לנוח על. חותכים את הקצוות של כל תפוח אדמה. שאר תפוחי אדמה בין שני מקלות אכילה או כפיות עץ לפעול כעצירה עבור הסכין לחתוך בזהירות חריצים אנכיים בכל תפוח אדמה על כל 1/8 אינץ'.
לשטוף תפוחי אדמה תחת מים זורמים, fanning החוצה לשטוף בתוך חריצים לחתוך.
מניחים תפוחי אדמה על צלחת ומיקרוגל גבוה במשך 4 דקות. הפוך תפוחי אדמה שוב במיקרוגל במשך 4 דקות נוספות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברשת תפוחי אדמה עם שאריות שמן זית ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים תפוחי אדמה בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים 15 דקות.
מורחים תערובת שום ורוזמרין על גבי תפוחי אדמה, מכסים, וממשיכים לבשל עד רך במרכז פריך סביב הקצוות, 15-20 דקות יותר.
הסר מן הגריל, תן מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד בעוד עדיין חם.