תפוחי אדמה מתוקים ולחם שטוח ברי
אם יש לכם גבינת ברי, בצק פיצה, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו ארוחת ערב לשניים: אגוז חמוציות-ברי ממולא בטטות, פירה בטטות עם בצל מקורמל, ברי ומרווה, ו איור, ברי ופרושוטו Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
התאם את המדפים לאמצע התנור וחימום מראש ל 475 מעלות F. לרסס חצי תבנית אפייה עם ספריי nonstick.
מוסיפים את בטטה לקערה גדולה וזורקים עם בצל אדום, רוזמרין, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
קמח משטח העבודה שלך ולמתוח את הבצק לצורה מלבנית מלבנית מלבנית מלבנית מלבנית. (ייתכן שיהיה עליך להשתמש מערוך.)
מניחים את הבצק על מגש הסדינים ומעל עם תערובת בטטה בשכבה זוגית.
טפטוף עם 1 כף שמן זית ולפזר את פרוסות ברי.
אופים עד זהב פריך, 15 עד 17 דקות. חותכים לפרוסות ומגישים.