תפוחי אדמה מתוקים חג
תפוחי אדמה מתוקים החג עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם קליפת לימון, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרי הדר בטטות, תפוחי אדמה מתוקים מתובלים לחג (בטטות), ו תפוחי אדמה מתוקים לחג של מרילו-אין מרשמלו.
הוראות
שלב תפוחי אדמה, סוכר, 1/2 כוס חמאה מומסת, קליפה, מיץ, קינמון, אגוז מוסקט; הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. תערובת כפית לתוך תבשיל 1 ליטר משומן קלות.
מערבבים אגוזי פקאן וקוקוס; מפזרים מעל תערובת בטטה. נקודה עם 1 כף חמאה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד ציפוי הוא השחמה קלות.