תפוחי אדמה מתוקים עם אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים אננס. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר חום, אגוזים חמניות, תפוחי אדמה מתוקים כתום כהה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, תפוחי אדמה מתוקים עם צ'ילי, ו תפוחי אדמה מתוקים בציפוי חלמית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף תפוחי אדמה; זין בכל רחבי עם מזלג.
מניחים במחבת אפייה רדודה או מחבת עוגה (אין להשתמש בזכוכית).
אופים 55 עד 65 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו במחצית. מחית לחתוך צדדים מעט עם מזלג. כפית אננס מעל הצדדים לחתוך של תפוחי אדמה. למעלה עם אגוזי חמניות וסוכר חום.
צלייה עם מקסימום 4 עד 6 אינץ ' מחום 2 עד 3 דקות או עד סוכר חום הוא מבעבע.