תפוחי אדמה, סלריאק ובצל ירוק מוקרם
אם יש לך פטרוזיליה, גבינת jarlsberg, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון עם סלריאק גראטן ושעועית ירוקה, תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, ו תפוחי אדמה וסלריאק גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים 2 פרוסות תפוחי אדמה כוסות בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים חצי פרוסות סלריאק על פרוסות תפוחי אדמה. למעלה עם 1/2 כוס כרישה, 1/2 כוס בצל, ו 1/2 כוס גבינת Jarlsberg.
מפזרים שליש מתערובת מיורן. חזור על הנוהל עם 2 פרוסות תפוחי אדמה כוסות; הנותרים פרוסות סלריאק, כרישה, בצל, גבינת Jarlsberg; ושליש תערובת מיורן.
למעלה עם 2 פרוסות תפוחי אדמה כוסות.
יוצקים מרק ושרי על תערובת תפוחי אדמה; מפזרים תערובת מיורן הנותרים. מכסים ואופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז.
מערבבים פירורי לחם ומרכיבים שנותרו; מפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
אופים, חשוף, 20 דקות נוספות או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.