תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (Papas a La Huancaína)
תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (Papas a La Huancaína) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך בצל, שום, זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה עם רוטב Huancaína (Papan a La Huancaína), Papan A La Huancaina (תפוחי אדמה עם רוטב צ'ילה-גבינה), ו תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (PAPAS CHORREADAS) (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר בינוני ומתבשלים היטב עם מלח, ואז מבשלים במהירות, מכוסה, עד מבושל רק דרך, כ -20 דקות.
בינתיים, טחון ו מחית שום כדי להדביק עם קמצוץ של מלח, ואז להתמזג עם החומרים הנותרים בבלנדר עד חלקה מאוד עבה יותר שמנת כבדה (במידת הצורך, דק עם חלב). מתבלים במלח.
חותכים תפוחי אדמה לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
כפית קצת רוטב על 8 צלחות קטנות, ואז למעלה עם תפוחי אדמה פרוסים.
עמק קזבלנקה סוביניון בלאן ' 07
תפוחי אדמה ורוטב ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר בנפרד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (הרוטב יהיה עבה מאוד; מערבבים ודקים עם חלב נוסף אם תרצה).