תפוחי אדמה, פלפל וצ'וריסו אמפניאדס
תפוחי אדמה, פלפל, ו Empañadas צ'וריסו עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, פלפל, בצק אמפנדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Potato, Pepper, And Chorizo Empañadas, צ'וריסו, פלפל אדום וגלט תפוחי אדמה עם ארוגולה, ו תבשיל תפוחי אדמה, פלפל וצ'וריסו עם ביצים מטוגנות.
הוראות
קוק צ ' וריסו בשמן בסיר 2 1/2 - ל 3-ליטר כבד מעל חום מתון, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית עם כפית מחוררת.
מוסיפים בצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב ורך מאוד, על 15 דקות.
מוסיפים שום, פלפלים, עלה דפנה, מלח, אורגנו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פלפלים רכים מאוד, כ 15 דקות. לקלף תפוחי אדמה וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ', ואז מערבבים לתוך תערובת בצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה הם בקושי מכרז, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לצ ' וריסו ומערבבים לשלב. מילוי מגניב לטמפרטורת החדר ולהשליך עלה דפנה.
מכניסים מדפים לתנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש לתנור ל-400 ° F. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ויוצרים כל אחד לדיסק. שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות, לרדד 1 חתיכת על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 5 אינץ '(בערך 1/8 אינץ').
כפית על 2 כפות מילוי על מרכז לקפל בצק לשניים, מצרף מילוי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולאחר מכן crimp דקורטיבי עם האצבעות או tines של מזלג.
העבר אמפנדה לתבנית אפייה. הפוך 11 יותר empanadas באותו אופן, הסדרת על 2 גיליונות אפייה.
Empanadas מברשת קלות עם כמה ביצה לשטוף ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הזהב, על 25 דקות.
להעביר אמפנדס למתלה להתקרר לפחות 5 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.