קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה צלויים איטלקיים

תפוחי אדמה צלויים איטלקיים
תפוחי אדמה צלויים איטלקיים הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מכילה 115 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 56% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , אגסים ובטטות צלויות מייפל , ותפוחי אדמה חדשים צלויים במחבת עם עשבי תיבול טריים .

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
לטפטף שמן; לזרוק לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
3
שלבו את השום, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל; מפזרים מעל תפוחי אדמה וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
(סוג הפטריות לבחירתכם)(סוג הפטריות לבחירתכם)
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד
3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
העבר ל-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס בתוספת 2 כפות פיסטוקים, קצוצים, מחולקים1 כוס בתוספת 2 כפות פיסטוקים, קצוצים, מחולקים
5
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 30 דקות. לְרַגֵשׁ; אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת