תפוחי אדמה צלויים איטלקיים
תפוחי אדמה צלויים איטלקיים הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מכילה 115 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 56% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , אגסים ובטטות צלויות מייפל , ותפוחי אדמה חדשים צלויים במחבת עם עשבי תיבול טריים .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
לטפטף שמן; לזרוק לציפוי אחיד.
שלבו את השום, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל; מפזרים מעל תפוחי אדמה וזורקים לציפוי אחיד.
העבר ל-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 30 דקות. לְרַגֵשׁ; אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.