תפוחי אדמה צלויים וצלי שאלוט
תפוחי אדמה קלויים וצלי שאלוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 146 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שאלוט, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובצלצלים, פירה עם שום צלוי וצלי שאלוט, ו סקווש קלוי, תפוחי אדמה, שאלוט ועשבי תיבול.
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
לזרוק שאלוט עם 1 1/2 כף שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במחבת אפייה 13-ידי 9 אינץ', מתפשט באופן שווה.
צלוי, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט זהובים, כ -30 דקות.
לזרוק תפוחי אדמה עם הנותרים 1/2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה, ולאחר מכן להוסיף שאלוט.
צולים, מסתובבים מדי פעם, עד שהירקות רכים ותפוחי אדמה הם פריך, 40 עד 50 דקות.
שאלוט (אבל לא תפוחי אדמה) יכול להיות קלוי (במשך 30 דקות בלבד) 1 יום קדימה ומקורר.