תפוחי אדמה צלויים פקאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו עלי טימין, קורנפלור, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם קינמון פקאן קראנץ, חזיר מצופה פקאן עם מרמלדה בצל אדום ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, ו פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מורחים את הפקאן באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
טוסט פקאן בתנור שחומם מראש עד שהם משחימים קלות, על 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהניח בצד להתקרר. בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה לרבעים לתוך קערה גדולה ערבוב. לזרוק עם שמן זית עד מצופה היטב. מתבלים במלח הים, מיורן, טימין, רוזמרין ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
שמן זית
מרז ' ורם
תפוח אדמה
רוזמרין
מלח ים
פקאנים
טימין
טוסט
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
תנור
4
מניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב רק על רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים מחצית הפקאן הקלוי לתוך בלנדר יחד עם החמאה, רוטב ווסטרשייר, קורנפלור. מחית עד משחה חלקה נוצרה. תמחץ את הפקאנים הקלויים הנותרים, ואז תתערבב עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
עמילן תירס
תפוח אדמה
חמאה
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
מורחים את התערובת על תפוחי האדמה הקלויים, ומחזירים אותם לתנור כדי לאפות עד תערובת האגוזים יש השחמה יפה, על 5 דקות.