תפוחי אדמה צלויים פקאן
תפוחי אדמה צלויים פקאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו עלי טימין, קורנפלור, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם קינמון פקאן קראנץ, חזיר מצופה פקאן עם מרמלדה בצל אדום ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, ו פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים את הפקאן באופן שווה על תבנית אפייה.
טוסט פקאן בתנור שחומם מראש עד שהם משחימים קלות, על 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהניח בצד להתקרר. בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה לרבעים לתוך קערה גדולה ערבוב. לזרוק עם שמן זית עד מצופה היטב. מתבלים במלח הים, מיורן, טימין, רוזמרין ואבקת שום.
מניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב רק על רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 30 דקות.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים מחצית הפקאן הקלוי לתוך בלנדר יחד עם החמאה, רוטב ווסטרשייר, קורנפלור. מחית עד משחה חלקה נוצרה. תמחץ את הפקאנים הקלויים הנותרים, ואז תתערבב עם פירה.
מורחים את התערובת על תפוחי האדמה הקלויים, ומחזירים אותם לתנור כדי לאפות עד תערובת האגוזים יש השחמה יפה, על 5 דקות.
מגישים עם כמויות של שמנת חמוצה.