תפוחי אדמה קייג'ונים קלויים
המתכון קלוי תפוחי אדמה Cajun יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 1 שעה. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שמן זית, שאלוט, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה קייג'ונים קלויים, תפוחי אדמה קלויים Cajun, ו תפוחי אדמה צלויים Cajun של טים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשמונה טריזים.
בקערה גדולה, לשלב את השמן, בצלצלים, שום, מלח, פפריקה, קאיין ופלפל; להוסיף תפוחי אדמה ולזרוק למעיל.
אופים, חשוף, ב 450° במשך 45-50 דקות או עד רך וזהוב חום, מפנה כל 15 דקות.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון אולגאריו אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![Don Olegario Albarino]()
Don Olegario Albarino
דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.