תפוחי אדמה רוזמרי או גרטן
תפוחי אדמה רוזמרי גרטן דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 249 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, קמח, מלח וגבינת פרמזן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. מתכונים דומים: גרטן תפוחי אדמה עם קרום רוזמרין, גרטן רוזמרין ירקות שורש, ו דלעת חמאה צלויה וגראטן רוזמרין.
הוראות
בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את השמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הרוזמרין, השום, המלח, הפלפל ותפוחי האדמה.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 45 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.