תפוחי אדמה שום חריפים וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה שום חריף קישואים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שום, מלח, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שתי גבינה שום קישואים פירה תפוחי אדמה, שרימפס חריף מחבת עם תפוחי אדמה שום, ו שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים.
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר 4 ליטר, ואז מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 20 עד 25 דקות.
מסננים במסננת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לקלף תפוחי אדמה וחצי לאורכו.
לבשל שום בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השום הוא זהב חיוור, על 2 דקות. השלך שום, ולאחר מכן מערבבים תפוחי אדמה ופתיתי פלפל אדומים לתוך שמן ומטופח על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה מתחילים להפוך חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
בעוד לטגן תפוחי אדמה, לבשל קישואים בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
להעביר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת לקערה, ולאחר מכן להוסיף קישואים לשמן במחבת ו לטחון על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. להחזיר תפוחי אדמה למחבת ומערבבים במלח.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;