תפוחי אדמה שמיר רומנוף
תפוחי אדמה שמיר רומנוף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר התוספות שלך. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, גראס שמיר, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , וזה טוב. נסו את תפוחי אדמה רומנוף , תפוחי אדמה רומנוף ותפוחי אדמה רומנוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד לריכוך.
בבלנדר או מעבד מזון טוחנים את הגבינת הקוטג', השמנת החמוצה והקמח.
יוצקים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את הבצל, השמיר והמלח.
מוסיפים את תפוחי האדמה; לזרוק בעדינות.
מעבירים לתבנית רדודה של 3 כוסות מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.