תפוחי האדמה הטובים ביותר אי פעם!
תפוחי האדמה הטובים ביותר אי פעם! דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? ללא גלוטן זה, ידידותי לפודמפה, שלם 30, ומתכון צמחוני יש 188 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 30 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, כוסברה, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 90%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תפוחי אדמה האסלבק חמאה חומה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה מטוגנים בתנור ובטטות, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות, עד שהם רכים.
מסננים ומניחים להתקרר מעט.
מחממים את הגהי במחבת גדולה על אש בינונית. צולים קלות את זרעי הכמון בגהי.
מערבבים פנימה את פלפלי הצ 'ילי הירוקים והג' ינג ' ר. מתבלים באבקת צ ' ילי וכוסברה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים כ -5 דקות. מתבלים באמצ ' ור ומלח, וממשיכים לבשל כ -15 דקות.