תפוחים אפויים
תפוחים אפויים לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 263 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מים, סוכר חום, דומדמניות, וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחים אפויים, תפוחים אפויים, ו תפוחים אפויים.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 191° (190°C).
חותכים חורים בתפוחים למילוי: לשטוף ולייבש את התפוחים. באמצעות סכין חיתוך חדה או corer תפוח, לחתוך את הליבות, משאיר את התחתון 1/2 אינץ ' של התפוחים ללא פגע.
אם באמצעות סכין קילוף, תחילה לחתוך את אזור הגבעול ולאחר מכן להשתמש בכפית מתכת קטנה כדי לגרוף את הזרעים.
חותכים את החורים כך שהם אינץ ' או כל כך רחב.
דברים עם סוכר חום, קינמון, ותוספות, נקודה עם חמאה:
מניחים את הסוכר החום, קינמון, דומדמניות או צימוקים קצוצים, ופקאנים קצוצים (אם שימוש) בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
שים את התפוחים בתבנית אפייה וכאלה כל תפוח עם תערובת מלית סוכר.
מניחים נקודה של חמאה (רבע כף קרא ברשימת המרכיבים) על גבי הסוכר.
יוצקים את המים הרותחים לתחתית תבנית האפייה.
אופים ב 191° (190°C) במשך 30 עד 45 דקות, עד התפוחים מבושלים דרך ומכרז, אבל לא מבושל מדי רגשני.
כאשר נעשה זאת, להסיר את התפוחים מהתנור ולהוסיף אותם עם המיצים מהמחבת.
נהדר עם תוספת של גלידת וניל.