קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

תפוחים אפויים

תפוחים אפויים
תפוחים אפויים לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 263 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מים, סוכר חום, דומדמניות, וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחים אפויים, תפוחים אפויים, ו תפוחים אפויים.

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים חורים בתפוחים למילוי: לשטוף ולייבש את התפוחים. באמצעות סכין חיתוך חדה או corer תפוח, לחתוך את הליבות, משאיר את התחתון 1/2 אינץ ' של התפוחים ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
סכיןסכין
3
אם באמצעות סכין קילוף, תחילה לחתוך את אזור הגבעול ולאחר מכן להשתמש בכפית מתכת קטנה כדי לגרוף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
חותכים את החורים כך שהם אינץ ' או כל כך רחב.
5
דברים עם סוכר חום, קינמון, ותוספות, נקודה עם חמאה: 
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
6
מניחים את הסוכר החום, קינמון, דומדמניות או צימוקים קצוצים, ופקאנים קצוצים (אם שימוש) בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דומדמניותדומדמניות
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
שים את התפוחים בתבנית אפייה וכאלה כל תפוח עם תערובת מלית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים נקודה של חמאה (רבע כף קרא ברשימת המרכיבים) על גבי הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
9
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
יוצקים את המים הרותחים לתחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים ב 191° (190°C) במשך 30 עד 45 דקות, עד התפוחים מבושלים דרך ומכרז, אבל לא מבושל מדי רגשני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
כאשר נעשה זאת, להסיר את התפוחים מהתנור ולהוסיף אותם עם המיצים מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
נהדר עם תוספת של גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לתפוח אפוי. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.