תפוחים אפויים עם פודינג לחם חמוציות עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בריוש, חמאה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קינמון - מולסה תפוחים אפויים, פודינג חמוציות-מולסה מאודה, ו תפוחים אפויים חמוציות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 200 עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
2
אופים לחם במחבת גדולה עד פריך, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו מגניב.
4
בינתיים, לקלף את הרבעון העליון של כל תפוח, באמצעות baller מלון, לגרוף החוצה גזע, ליבה, ומספיק מבפנים כך קירות של תפוח הם על 1/2 ב. עבה (לא לשבור דרך תחתית). במידת הצורך, ישבנים לקצץ מעט תפוחים לשבת זקוף.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה, להקציף סוכר, מולסה, חמאה, ביצים, חצי וחצי, זנגביל, וניל ואגוז מוסקט להתמזג. הגדל את התנור ל-32
מרכיבים שתצטרך
6
כשהוא מתחמם, אופים פקאן במחבת רדודה עד לזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים לחם ואוכמניות לתערובת דבשה; זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד שני שלישים של נוזל נספג, 12 דקות. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
9
בנדיבות דברים תפוחים עם תערובת לחם, mounding זה. מתרחש ב - 9 על 13. צלחת אפייה בתוספת צלחת רדודה קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים עד שכל תפוח הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 1 שעה; לבדוק אחרי 40 דקות אוהל רופף עם נייר אם הם מחשיך.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים חם בקערות רדודות עם גלידה ורוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
12
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 5 וצינה אטום עד 1 יום. להביא לטמפרטורת החדר (2 1/2 שעות) לפני האפייה.