קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
מגזין

תפוחים אפויים עם רום

תפוחים אפויים עם רום
תפוחים אפויים עם רום עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חמאה, סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, התפוחים האפויים הטובים ביותר, ו תפוחים אפויים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אלה כל כך מספקים ולא לשבור את מאגר הקלוריות אם נאכל בלי גלידה. הם יכולים גם להתבצע ללא רום. הצעתי גלידת צימוקים רום כי אני אוהב את השילוב, אבל גלידת וניל או אפילו סורבה לימון יהיה טעים באותה מידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סורבה לימוןסורבה לימון
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
3
לקבלת זיגוג: בסיר בינוני, לשלב את הסוכר החום הכהה, רום, מים, 1/2 כפית מלח, אגוז מוסקט, קינמון, וציפורן. מערבבים כדי למזג ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומפחיתים במשך 3 עד 4 דקות כדי לאפשר את הסוכר ומרכיבים אחרים להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הכן את התפוחים: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל התפוחים, לסדר את התפוחים בשכבה אחת. שים מקל קינמון בתוך חלל עשוי coring כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את הזיגוג על התפוחים העליון כל אחד עם חתיכות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
מוסיפים את הסיידר לתחתית הצלחת ומניחים אותו במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לבשל את התפוחים, לצלות אותם מעת לעת, 25 עד 30 דקות, או עד שהם רכים אבל לא רגשני. הערה של קוק: תפוחים קטנים יותר ייקח פחות זמן.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
8
מגישים עם כפות גלידה או שמנת חמוצה, אם תרצה או רק בעצמם. הם גם שאריות טעימות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב